Standaar header compressed

Weten of Gym West dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Amsterdam-West? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness en/of personal training? Dan is Gym West in Amsterdam-west dé sportschool voor jou! Je kan bij ons al vanaf €19,95 per maand onbeperkt sporten. Mocht je echter meer begeleiding nodig hebben, zijn daar ook de mogelijkheden voor. Doe daarom nu onze Gym West Check en wij helpen jou met een persoonlijk plan om al je doelen te bereiken!

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij Gym West. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

Al meer dan 180 leden gingen jou voor!

Sportschool Gym West in Amsterdam-West is dé plek voor goedkoop fitnessen. Vanaf €19,95 ben je bij Gym West verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Bovendien starten alle nieuwe leden met 7 Dagen Gratis Fitness. Op deze manier kan zelf ervaren dat Gym West de beste sportschool van Amsterdam-West is!

Lifestyle Transformatie plan

Word definitief slanker, fitter en gezonder met het Lifestyle Transformatie p...

Lees meer
Meer nieuws

Lifestyle Transformatie plan

Word definitief slanker, fitter en gezonder met het Lifestyle Transformatie p...

Lees meer
Meer nieuws
 • 7 dagen gratis fitness

  Fitness 7 dagen helemaal gratis!

  Bij Gym West kan je 7 dagen gratis fitnessen om zo optimaal kennis te maken met de sportschool van Amsterdam-West

  Lees meer
 • Caroline

  "De eerste stap is altijd moeilijk, maar Gym West heeft mij top geholpen!"

  Caroline
 • Sarah

  "Volhouden vind ik lastig, maar de PT's van Gym West gaven mij de nodige motivatie!"

  Sarah