Standaar header compressed

Persoonlijke begeleiding bij Gym West

Een Personal Trainer die alle aandacht aan jou besteedt en een sportprogramma voor jou ontwikkelt? Zonder dat je daar veel geld voor moet neerleggen? Dat kan bij Gym West in Amsterdam-West!

De kortste weg naar duurzaam resultaat!
Onze personal trainer helpt je sneller en effectiever je doelen te bereiken. Door een persoonlijke schema op te stellen, garandeert jouw personal trainer meer motivatie om je doelen te behalen. Daarbij kan onze personal trainer jou natuurlijk bijsturen op bijvoorbeeld je techniek. Deze zeer betaalbare trainingen door de professionele trainers van Gym West helpen je een optimale balans te vinden tussen training, voeding en rust.

Interesse of twijfel je nog? Vraag nu gratis advies aan!

Om optimaal kennis met Gym West te kunnen maken, bieden wij je nu een gratis lidmaatschapstest aan.  Zo kunnen wij aan de hand van jouw voorkeuren en doelen een op maat gemaakt gratis advies opstellen al voordat je met sporten bent begonnen!

Vul in onderstaand formulier jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. 

Al meer dan 50 personen gingen je voor!

SportschoolGym West in Amsterdam-West is dé plek voor goedkoop fitnessen. Vanaf €19,95 ben je bij Gym West verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Bovendien starten alle nieuwe leden met 7 Dagen Gratis Fitness. Op deze manier kan zelf ervaren dat Gym West de beste sportschool van Amsterdam-West is!

Begin jouw goede voornemens bij Gym West

Begin het nieuwe jaar bij Gym West. Geef je Goede Voornemens een kicksta...

Lees meer
Meer nieuws

Begin jouw goede voornemens bij Gym West

Begin het nieuwe jaar bij Gym West. Geef je Goede Voornemens een kicksta...

Lees meer
Meer nieuws
 • 7 dagen gratis fitness

  Fitness 7 dagen helemaal gratis!

  Bij Gym West kan je 7 dagen gratis fitnessen om zo optimaal kennis te maken met de sportschool van Amsterdam-West

  Lees meer
 • Caroline

  "De eerste stap is altijd moeilijk, maar Gym West heeft mij top geholpen!"

  Caroline
 • Sarah

  "Volhouden vind ik lastig, maar de PT's van Gym West gaven mij de nodige motivatie!"

  Sarah